Regisztráltam az LinuxMint Magyar Közösség weboldalára.

Arskeliss képe

Reggeli ébredésem során, ma még munkaszüneti napom van, megnyitottam a Google Discover app-ot az Androidos(Xiaomi Redmi 9T) telefonomon, amit a főképernyő jobbra húzásával lehet elérni, és ott megjelent egy cikk, miszerint hívogatják az új érdeklődőket a Linux mint Magyar Közösség weboldalára. Meg kell hogy mondjam, maga a cikk címe már önmagában nago érdekes volt, ezért végig olvastam és úgy döntöttem, hogy regisztrálok a weboldalra.

 

Sikeresen végigment a regisztráció valamint a jóváhagyás is gyorsan lezajlott és íme itt vagyo, mint új felhasználó és közép-kezdő Linux felhasználó. 2022 óta hsználok rendszeresen Linuxot a laptopomon, jelengleg MXLinux 23 fut rajta(egy másod-kézből származó Lenovo ThinkPad x220-as laptopon.).

Hozzászólások

BálintGazda képe

Wow, jó hogy írtál, a

Értékelés: 

5
Átlag: 5 (2 szavazat)

Wow, jó hogy írtál, a honlapod szerint Wesnoothozol, meg fél tucat projektben veszel részt.  Mesélsz róluk?

csuhas32 képe

Üdv a fedélzeten!

Értékelés: 

5
Átlag: 5 (3 szavazat)

Tudtommal az MX az én jelenlegi kedvenc rendszeremhez a Linux Mint Debian Edition kiadáshoz annyiban nagyon hasonlít, hogy mindkettő erősen Debian alapokon nyugszik, de tartalmaz saját alkalmazásokat is.
Mivel a Linux Mint Ubuntun alapuló ága is a Debianból ered, tapasztalataiddal még a fórumtémákban is biztos fogsz tudni segíteni a megoldáskeresésben, ha van hozzá kedved, illetve fordítva is igaz, ha valamilyen kérdésed van, nyugodtan tedd fel, a közös alap miatt nagy eséllyel kapsz majd a közösség tagjaitól értékes választ.

Arskeliss képe

Üdv a fedélzeten!

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve

#2
Köszönöm, hogy hozzászóltál. Jelenlegi tudásom vajmi kevés ahhoz, hogy bárkinek is tudjak segíteni.

Viszont kerestem online linux használati útmutató könyveket és azokat fogom olvasni amint időm engedi, hogy minél jobban elsajátítsam a Linux tehcnológiát.

Arskeliss képe

Wow, jó hogy írtál, a

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve

#1

Wesnoth játékhoz nem igazán értek, nem szoktam játszani, csupán a Magyar Wesnoth Közösségi facebook csoportját adminisztrálom amint időm engedi. Nyugodtan ránézhetsz itt https://www.facebook.com/MagyarWesnothKozosseg

A githubos projektjeimről annyit, hogy egyelőre kisebb prioritást élvez mindegyik(Magyar Wesnoth Közösségi Portál weboldala, saját FRPG, saját csatahajó klón játék, egyéb kisebb projekt), egyet leszámítva, amelyet privátban fejlesztünk öcsémmel, egy fajta online vállalkozást akarunk indítani és azt fejlesztem Javascript/Typescript, ReactJS és NextJS keretrendszerben.