Beküldte Tomimint - 2025. jan. 15. 15:46 Fórum: CinnamonSziasztok! Azt szeretném kérdezni , hogy a Mediatek MT7630e wifihez van e működő driver.Linuxmint-re? Ha van akkor hol és hogyan lehet telepíteni?Asus x554lj. A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges Mediatek MT7630e Wifi adapter driver Beküldte atime - 2025. jan. 15. 15:54 Értékelés: 5 Átlag: 5 (1 szavazat) Én ezt találtam: https://askubuntu.com/questions/377050/how-do-i-get-mediatek-mt7630e-802... A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges Mediatek MT7630e Wifi adapter driver Beküldte Tomimint - 2025. jan. 15. 18:10 Értékelés: 5 Átlag: 5 (1 szavazat) Köszi. Megpróbáltam "live cd"-ról utp kábellel összekötve, de így sem jó.Eldobálja a netet , meg 600 mbit helyett csak 70 mbit-eljön. Akkor a linuxmint nem támogatja a hálókártyát sem alapból. Egy próbát megért. A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges Mediatek MT7630e Wifi adapter driver Beküldte kami911 - 2025. jan. 15. 21:11 Értékelés: 5 Átlag: 5 (1 szavazat) #2 az a bonyolultabb dkms megoldás nem működik? Köszi. Megpróbáltam "live cd"-ról utp kábellel összekötve, de így sem jó.Eldobálja a netet , meg 600 mbit helyett csak 70 mbit-eljön. Akkor a linuxmint nem támogatja a hálókártyát sem alapból. Egy próbát megért. A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges Mediatek MT7630e Wifi adapter driver Beküldte Tomimint - 2025. jan. 15. 23:52 Értékelés: 5 Átlag: 5 (1 szavazat) Sajnos nem működik. Eldobálja a wifit is.De azt is csak live cd-ről próbáltam. Így is müködnie kéne nem?Vagy meg kéne próbálni élesben is? Ezeket a parancsokat adtam ki. sudo apt-get install git dkms build-essential git clone https://github.com/neurobin/MT7630E.git cd MT7630E/ sudo make dkmsA secure boot-ot ki kell kapcsolni telepítéskor? Rufus-al csináltam a pendrive-ot. UEFI BIOS van a gépben ill TPM is van bennt. MBR vagy GPT-re csináljam a pendrive-ot? Köszi. A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges Esélytelen Beküldte Tomimint - 2025. jan. 16. 10:12 Értékelés: 5 Átlag: 5 (1 szavazat) Megcsináltam élesben is , de igy is eldobálja a wifit. Nincs hozzá működő driver. Amúgy kábelon jó ,de így nem praktikus. Köszi. A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges
Mediatek MT7630e Wifi adapter driver Beküldte atime - 2025. jan. 15. 15:54 Értékelés: 5 Átlag: 5 (1 szavazat) Én ezt találtam: https://askubuntu.com/questions/377050/how-do-i-get-mediatek-mt7630e-802... A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges
Mediatek MT7630e Wifi adapter driver Beküldte Tomimint - 2025. jan. 15. 18:10 Értékelés: 5 Átlag: 5 (1 szavazat) Köszi. Megpróbáltam "live cd"-ról utp kábellel összekötve, de így sem jó.Eldobálja a netet , meg 600 mbit helyett csak 70 mbit-eljön. Akkor a linuxmint nem támogatja a hálókártyát sem alapból. Egy próbát megért. A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges
Mediatek MT7630e Wifi adapter driver Beküldte kami911 - 2025. jan. 15. 21:11 Értékelés: 5 Átlag: 5 (1 szavazat) #2 az a bonyolultabb dkms megoldás nem működik? Köszi. Megpróbáltam "live cd"-ról utp kábellel összekötve, de így sem jó.Eldobálja a netet , meg 600 mbit helyett csak 70 mbit-eljön. Akkor a linuxmint nem támogatja a hálókártyát sem alapból. Egy próbát megért. A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges
Mediatek MT7630e Wifi adapter driver Beküldte Tomimint - 2025. jan. 15. 23:52 Értékelés: 5 Átlag: 5 (1 szavazat) Sajnos nem működik. Eldobálja a wifit is.De azt is csak live cd-ről próbáltam. Így is müködnie kéne nem?Vagy meg kéne próbálni élesben is? Ezeket a parancsokat adtam ki. sudo apt-get install git dkms build-essential git clone https://github.com/neurobin/MT7630E.git cd MT7630E/ sudo make dkmsA secure boot-ot ki kell kapcsolni telepítéskor? Rufus-al csináltam a pendrive-ot. UEFI BIOS van a gépben ill TPM is van bennt. MBR vagy GPT-re csináljam a pendrive-ot? Köszi. A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges
Esélytelen Beküldte Tomimint - 2025. jan. 16. 10:12 Értékelés: 5 Átlag: 5 (1 szavazat) Megcsináltam élesben is , de igy is eldobálja a wifit. Nincs hozzá működő driver. Amúgy kábelon jó ,de így nem praktikus. Köszi. A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges
Mediatek MT7630e Wifi adapter driver
Beküldte atime -
Értékelés:
Én ezt találtam:
https://askubuntu.com/questions/377050/how-do-i-get-mediatek-mt7630e-802...
Beküldte Tomimint -
Értékelés:
Köszi.
Megpróbáltam "live cd"-ról utp kábellel összekötve, de így sem jó.Eldobálja a netet , meg 600 mbit helyett csak 70 mbit-eljön.
Akkor a linuxmint nem támogatja a hálókártyát sem alapból.
Egy próbát megért.
Beküldte kami911 -
Értékelés:
Beküldte Tomimint -
Értékelés:
Sajnos nem működik. Eldobálja a wifit is.De azt is csak live cd-ről próbáltam. Így is müködnie kéne nem?Vagy meg kéne próbálni élesben is?
Ezeket a parancsokat adtam ki.
A secure boot-ot ki kell kapcsolni telepítéskor?
Rufus-al csináltam a pendrive-ot. UEFI BIOS van a gépben ill TPM is van bennt. MBR vagy GPT-re csináljam a pendrive-ot?
Köszi.
Esélytelen
Beküldte Tomimint -
Értékelés:
Megcsináltam élesben is , de igy is eldobálja a wifit.
Nincs hozzá működő driver.
Amúgy kábelon jó ,de így nem praktikus.
Köszi.