plugin

kami911 képe

Közel a régóta várt GIMP 3.0 első kiadásra jelölt verziója

A nyílt forráskódú GIMP 3.0, amely az Adobe Photoshop ingyenes alternatívájaként szolgál, lassan eléri az első kiadásra jelölt verzióját (release candidate). A fejlesztés jelentős késlekedése ellenére közeleg a nagy pillanat, amely a szoftver történetében jelentős mérföldkövet jelent.

kami911 képe

Itt a NetworkManager 1.50 verziója

Megjelent a NetworkManager 1.50 verziója, ami a népszerű, a legtöbb mai GNU/Linux disztribúcióba beépített hálózati kapcsolatkezelő segédprogram legújabb stabil verziója.

kami911 képe

A GiveWP WordPress Plugin sebezhetősége több mint 100 000 webhelyet veszélyeztet

Maximális súlyosságú biztonsági hiba került nyilvánosságra a WordPress GiveWP adománygyűjtési pluginjában, amely által több mint 100 000 weboldal van kitéve RCE (távoli kódfuttatási) támadásoknak.

kami911 képe

Web vagy parancssor – néha nagyon nem mindegy

A különböző hálózati, storage, és egyéb eszközök kényelmes menedzselési formája a webes felület. Bejelentkezik az rendszergazda az adott címen a weboldalon és már szerkesztheti is a beállításokat. Egy, (pontosabban két) Brocade gyártmányű G620 típusú (Firmware version: v9.2.1a – a legújabb elérhető a bejegyzés írásakor) Gen 6 Fibre Channel SAN eszközt sodort elém az élet, amelyen az SNMP lekérdező monitoring rendszer IP-cím váltása után kellett volna beállítani az új címre.

kami911 képe

Itt a NetworkManager 1.46 verziója

Megjelent a NetworkManager 1.46 verziója, ami a népszerű, a legtöbb mai GNU/Linux disztribúcióba beépített hálózati kapcsolatkezelő segédprogram legújabb stabil verziója.

kami911 képe

Itt a NetworkManager 1.44 verziója

Megjelent a NetworkManager 1.44 verziója, ami a népszerű, a legtöbb mai GNU/Linux disztribúcióba beépített hálózati kapcsolatkezelő segédprogram legújabb stabil verziója. A NetworkManager 1.44 több mint hat hónappal és közel 800 kódbeküldéssel a NetworkManager 1.42 után jelent meg, és néhány változást tartalmaz. Az új Network Manager verzióban az ifcfg-rh plugin elavulttá vált, csak hibajavítások lesznek hozzáadva. Az nmtui-ben most már lehetséges a Wi-Fi és WWAN rádió kikapcsolása.

Feliratkozás RSS - plugin csatornájára