tudásbázis

Miért blogolj?

Többször felmerült a kérdés, hogy miért is blogolok, vagy csinálok videót. De általánosságban feltehetjük a kérdést: miért éri meg blogolni? Itt a blogolást, vagy tágabb értelemben a véve a témát a videókészítést is ideérve az érdemi tartalom gyártását értem. Azokat a semmitérő, érdemtelen, nulla hasznosságú tartalmakat nem igazán venném ide, amiben a magamutogatás és a kattintásszám a lényeg. Ki mit reggelizett, ki kivel kavar és ki hogyan gyújtja fel a saját haját, és mit reklámoz... erről nem tudok nyilatkozni.

De vegyük sorba: miért érdemes egy Linux blogot készíteni, esetleg a kedvenc fórumunkon érdemi tartalmat gyártani blog formában.

kimarite képe

Kiberháborús kisokos kezdőknek és haladóknak

„Az utóbbi években egyre több hírt hallhatunk különféle kibertámadásokról. A célpontok között szerepelnek nemzetközi nagyvállalatok, kormányzati szervek, pénzügyi vállalatok és kritikus infrastruktúrák is. A támadók bevallott céljai nagyon különbözőek, a kíváncsiságtól az anyagi haszonszerzésen át a politikai, vallási, ideológiai célok eléréséig minden megtalálható.

Feliratkozás RSS - tudásbázis csatornájára