Két ingyenes játék az Epic Games Store-tól: Fallout Classic Collection és Wild Card Football

kami911 képe

Az Epic Games Store ismét kedveskedik a játékosoknak két újabb ingyenes játékkal, melyeket szeptember elején lehet beszerezni. Ezúttal a poszt-apokaliptikus szerepjátékok kedvelői és az arcade-stílusú sportjátékok rajongói egyaránt találnak kedvükre valót. Az ajánlat részeként a legendás Fallout Classic Collection és a vadonatúj Wild Card Football válik ingyenesen elérhetővé.

Fallout Classic Collection: A retro RPG gyöngyszemei

Fallout Classic Collection, 2024. szeptember 5.. 17:00 óráig, Epic Store

A Fallout Classic Collection egy igazán különleges csomag, amely három ikonikus játékot foglal magában a Fallout-univerzumból.

  1. Fallout: A Post Nuclear Role Playing Game – Az 1997-ben megjelent első Fallout játék forradalmasította a szerepjáték műfajt a CRPG (Computer Role-Playing Game) világában. A játékos egy nukleáris háború utáni világban találja magát, ahol saját döntései alakítják a történetet. A Fallout SPECIAL rendszerének köszönhetően karakterünk fejlődése és a világ felfedezése rendkívül változatos élményt nyújt.

  2. Fallout 2: A Post Nuclear Role Playing Game – A sorozat második része tovább épít az első játék sikerére, még mélyebb történetvezetéssel és karakterfejlődési lehetőségekkel. A játékos feladata ezúttal az Édenkert Teremtőkészletének (GECK) megtalálása, amely megmentheti a főhős faluját. A világ még kíméletlenebb, és a túléléshez minden képességünkre szükség lesz.

  3. Fallout Tactics: Brotherhood of Steel – A csomag harmadik eleme eltér az előző két játék szerepjátékos vonalától, és inkább a taktikai harcra helyezi a hangsúlyt. A játékban a Brotherhood of Steel katonáit irányítva kell különböző küldetéseket teljesíteni, ahol a stratégiai gondolkodás kulcsfontosságú.

Hogyan fut Linux alatt?

Wild Card Football: Szórakoztató arcade amerikai focizás

Wild Card Football, 2024. szeptember 5.. 17:00 óráig, Epic Store

A másik ingyenes játék, a Wild Card Football, egy szórakoztató, könnyen tanulható arcade-stílusú amerikai futball játék. A játékban 7 az 7 elleni mérkőzéseket játszhatunk, ahol a "Wild Card" rendszer segítségével bármikor megváltoztathatjuk a játék menetét. A különféle erősítések és szabálymódosító kártyák dinamikus és izgalmas játékmenetet biztosítanak.

Főbb jellemzők:

  • Csapatépítés: Válassz több száz professzionális játékos közül, alakítsd ki a saját álomcsapatodat, és vegyél részt kihívásokban és eseményekben, hogy új játékosokat és jutalmakat szerezz.
  • Wild Card kártyák: Több mint 150 különböző kártya áll rendelkezésedre, amelyek segítségével különleges mozdulatokat hajthatsz végre, mint például falak megidézése vagy láthatatlanná válás, illetve megszegheted a játék szabályait is egy pillanat alatt.
  • Versenyzés: Bizonyítsd be a tudásodat az egyjátékos szezon módban, vegyél részt online multiplayer meccsekben crossplay támogatással, vagy hívd ki barátaidat helyi többjátékos módban.
  • Mély testreszabhatóság: Személyre szabhatod csapatod logóját, mezét, színeit és még sok mást, hogy valóban egyedi legyen a játékélményed.

Hogyan fut Linux alatt?

Mindkét játék szeptember elejétől érhető el ingyenesen az Epic Games Store-ban. Érdemes időben beszerezni őket, hiszen a Fallout Classic Collection egy igazi klasszikus, amelyet minden RPG rajongónak érdemes kipróbálnia, a Wild Card Football pedig garantáltan remek szórakozást nyújt majd mind a családi összejöveteleken, mind a baráti mérkőzéseken.