felvásárlás

kami911 képe

Qualcomm és Intel: egy lehetséges egyesülés

Jelenleg nem hivatalos tárgyalások folynak a Qualcomm és az Intel között egy esetleges felvásárlásról, azonban konkrét ajánlat még nem született. Qualcomm, amely elsősorban mobilchipek és vezeték nélküli technológiák terén vezető, vizsgálja annak lehetőségét, hogy felvásárolja az Intelt, amely az elmúlt időszakban jelentős pénzügyi kihívásokkal küzdött. Intel piaci értéke több mint 90 milliárd dollár, ami azt jelentené, hogy ez az egyik legnagyobb technológiai felvásárlás lehetne, ha megvalósul.

kami911 képe

Az AMD sikeresen befejezte a Xilinx felvásárlását

Ahogyan az várható volt, a múlt héten az AMD megkapta a Xilinx felvásárlásához szükséges összes hatósági jóváhagyást, az üzlet sikeresen lezárult.

Az AMD 2022. február 14-én lezárta a Xilinx felvásárlását. Az AMD azt reméli, hogy ez a félvezető megaüzlet még inkább bebetonozza „az iparág nagy teljesítményű és adaptív számítástechnikai vezető szerepét".

kami911 képe

Jövő héten lezárul az AMD - Xilinx felvásárlása

Az AMD nemrég jelentette be, hogy megkapta az összes szükséges szabályozó hatóság jóváhagyását a Xilinx felvásárlásához.

Még 2020 októberében jelentették be, hogy az AMD felvásárolja a Xilinx-et. Bár azt remélték a felek, hogy 2021 negyedik negyedévében zárják le, ez átnyúlik ebbe a negyedévbe, de most már minden úgy áll, hogy a jövő héten lezárják az üzletet.

Ahogy az AMD közleménye fogalmaz:

Az AMD (NASDAQ: AMD) ma bejelentette, hogy minden szükséges hatóság jóváhagyta a Xilinx, Inc. felvásárlását. (NASDAQ: XLNX).

kami911 képe

A Microsoft felvásárolja az Activision Blizzard-ot

A Microsoft felvásárolja az Activision Blizzard-ot. A tranzakció révén a Microsoft birtokába kerül majd az Activision, a Blizzard és a King stúdiók, amelyek a Warcraft, a Diablo, az Overwatch, a StarCraft, a Call of Duty, a Candy Crash játéksorozatokat készítik, továbbá a Major League Gaming néven futó a globális eSport tevékenység is.

Feliratkozás RSS - felvásárlás csatornájára